Oliwkowo-Bazyliowy Smaczek

Oliwkowo-Bazyliowy Smaczek
Oliwkowo-bazyliowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwki, cebula, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Olive Relish, Olive Relish, oraz Zielony Oliwka Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 8 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
2
Ubij razem oliwę z oliwek, cukier i ocet do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać mieszaninę pomidorów w misce i wrzucić do herbu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn