Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi

Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi
Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 354 kalorie, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, SOS gochujang, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Wieprzowej, oraz Okłady Z Sałaty Wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić colę, kolendrę, sos sojowy, olej sezamowy, ocet pieprzowy i czosnek w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I CzerwonejBarwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I Czerwonej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie do pieczenia i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I CzerwonejBarwnik Spożywczy W Paście Zielonej, Leśnej I Czerwonej
4
Przygotować grill do pośredniego grillowania, z częścią grilla na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Grillować wieprzowinę aż do zwęglenia, około 3 minut. Odwróć wieprzowinę i grilluj przez kolejne 3 minuty. Obie strony wieprzowiny powinny być ładnie zwęglone. Przesunąć wieprzowinę na pośrednie ciepło, przykryć grillem i gotować przez około 5 minut, aż termometr do mięsa włożony do wieprzowiny zarejestruje 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić, luźno zalane folią, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Pokroić wieprzowinę na ziarno w cienkie paski. Wypełnić liście sałaty z niektórych wieprzowiny, mżawka z sosem Gojuchang i top z szybkim Kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
KimchiKimchi
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Włóż kapustę do dużej miski. Zrób lodową kąpiel w większej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
10
Połącz ocet, sos rybny, gochujang, miód, imbir, czosnek i chiles w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i natychmiast wlać kapustę. Ustaw miskę kapusty w kąpieli lodowej i ostudzić, rzucając od czasu do czasu. Gdy kapusta jest chłodna, dodać kolendrę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
GochujangGochujang
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
11
Gochujang, sos sojowy, ocet, miód, nasiona, olej sezamowy, czosnek i cebula ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
GochujangGochujang
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego

Składniki

1zostawićSałata Bostońska, do serwowaniaSałata Bostońska, do serwowania340(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)cola, np. Colacola, np. Cola2(zima)sos rybnysos rybny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeża kolendra, grubo posiekanaświeża kolendra, grubo posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek, nóż pureeczosnek, nóż puree8goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany11 funt cukinii,starty imbirstarty imbir2zielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzekzielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzek4zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)SOS gochujangSOS gochujang2(zima)SOS gochujangSOS gochujang1Głowakapusta napa, połówka i rozdrobnione cienkokapusta napa, połówka i rozdrobnione cienko680(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)stek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przyciętystek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przycięty796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet ryżowyocet ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet ryżowyocet ryżowy2(zima)ocet ryżowyocet ryżowy2Serrano chiles, sadzone i posiekaneSerrano chiles, sadzone i posiekane11 funt cukinii,szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona2(zima)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.prażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Fram Wina Chenin Blanc
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn