Odżywcza Zupa Miso (Opcjonalnie Surowa)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zapakowanej w składniki odżywcze zupy Miso (Opcjonalnie surowej). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, miso, kiełki fasoli mung, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Odżywczy Smoothie + Efektywne Wykorzystanie Sokowirówki, Hummus Z Karczocha (Zdrowy, Szybki I Opcjonalnie Bezolejowy), oraz Veggie-packed slow cooker Black Bean soup.
Instrukcje
Kiełki marynować i szpinak podlewając oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Odstawić do soften.To zrobić bulion, ubić miso i niewielką ilość wody. Powoli dodaj pozostałą wodę, olej i czosnek. Możesz również mieszać, jeśli chcesz instead.To podawać, przelać bulion na cztery miski do serwowania. Wierzch z marynowanymi kiełkami i szpinakiem i udekoruj szalotką. Ciesz się natychmiast.Bulion będzie przechowywać przez 4 do 5 dni, gdy będzie przechowywany oddzielnie w lodówce.