Norweski Coleslaw

Norweski Coleslaw
Przepis Norweski Coleslaw jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie super bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie opcja dla miłośników skandynawskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 98 kalorii. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga kapusty, papryki, cukru i soli. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Norweski Coleslaw, Przepisy Coleslaw (najlepsze zimowe warzywa Coleslaw), oraz Norweskie Naleśniki.

Instrukcje

1
Rozdrobnij kapustę i wymieszaj z solą. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 2 godziny. W rondelku podgrzej cukier, ocet, musztardę i nasiona selera. Gotuj, aż cukier się rozpuści, około 10 minut. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
KapustaKapusta
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj do kapusty wraz z pozostałymi warzywami; wrzucić. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 1 tydzień przed podaniem. Przechowuje przez 4-6 tygodni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn