Niesamowite Bułeczki Cytrynowe

Niesamowite Bułeczki Cytrynowe
Przepis niesamowite bułeczki cytrynowe może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 55 minut. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 320 kalorii. 425 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako śniadanie. Jeśli masz pod ręką sól, mleko, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Niesamowite Bułeczki Mokka Z Białej Czekolady, Niesamowite Batony Cytrynowe W Kuchence Mikrofalowej, oraz Bułeczki z żurawiną cytrynową z polewą cytrynową (Low Carb).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, biały cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Pokrój zimne masło blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ubij mleko, 3 łyżki soku z cytryny, skórkę z cytryny i ocet w małej misce i mieszaj z mąką do zwilżenia; wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Zagnieść ciasto krótko przez 5 lub 6 obrotów. Poklep lub rozwałkuj ciasto na 1 calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokrój na 10 klinów i ułóż na blasze do pieczenia, pozostawiając 1 cal między każdym klinem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dolne krawędzie będą lekko opalone, 11 do 14 minut. Pozostaw bułeczki do ostygnięcia przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podczas gdy bułeczki stygną, wymieszaj cukier cukierniczy, roztopione masło, 2 1/2 łyżki soku z cytryny i ekstrakt waniliowy w misce, aż będą gładkie. Mieszaj wodę z mieszanką cukru, po 1 łyżce stołowej na raz, aż mieszanina będzie łatwo skropiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Skrop glazurą ciepłe bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Scone działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn