Niebiańska Szkocka Szynka
Niebiańska Szkocka szynka to bezmleczne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 326G białka, 254g tłuszczu, oraz w sumie 4261 kalorii. Na 12,39 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako napój. Jeśli masz spiralnie ciętą szynkę, skrobię kukurydzianą, musztardę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wyłożyć szynkę płaską stroną w dół na dużą patelnię do pieczenia. W małej misce, wymieszać razem brązowy cukier, skrobia kukurydziana, musztarda, cynamon i szkockiej.
Posmaruj część mieszanki na szynkę, resztę zarezerwuj do fastrygowania.
Piec w rozgrzanym piekarniku, fastrygując co 20 minut, przez 2 godziny.
Wyjąć z piekarnika i przykryć luźno folią aluminiową.
Odstawić na 15 minut przed wyjęciem folii i podaniem. Ta szynka jest pyszna podawana na ciepło, w temperaturze pokojowej, a nawet na zimno.