Nadziewane Hamburgery Z Grilla

Nadziewane Hamburgery Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Nadziewane hamburgery z grilla. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów potraw z grilla. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, bułek hamburgerowych, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 47%. Podobne przepisy to Hamburgery Nadziewane bekonem i serem (Jucy Lucy Burgers), Tangy Barbecue Burgers, oraz Hamburgery Z Grilla Z Indyka.

Instrukcje

1
Uformuj wołowinę w osiem pasztecików. W dużej misce wymieszaj ser, zieloną paprykę, pomidor, pieczarki i cebulę. Górna połowa pasztecików z mieszanką warzyw. Przykryj pozostałymi pasztecikami i mocno dociśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 3 minuty z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posmaruj sosem barbecue i posyp cukrem. Grilluj, pod przykryciem lub piecz 5-6 minut dłużej z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°, a soki będą czyste, od czasu do czasu fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs of Napa Valley, w tym dzielnice Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, przedłużona maceracja, dojrzewanie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jedną z naszych ulubionych par potraw jest pieczony indyk z nadzieniem z dzikich grzybów i orzechów włoskich. Pieczona udziec jagnięcy, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami lub grillowany schab również doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn