Nadziewane Hamburgery Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Nadziewane hamburgery z grilla. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów potraw z grilla. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, bułek hamburgerowych, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 47%. Podobne przepisy to Hamburgery Nadziewane bekonem i serem (Jucy Lucy Burgers), Tangy Barbecue Burgers, oraz Hamburgery Z Grilla Z Indyka.
Instrukcje
Uformuj wołowinę w osiem pasztecików. W dużej misce wymieszaj ser, zieloną paprykę, pomidor, pieczarki i cebulę. Górna połowa pasztecików z mieszanką warzyw. Przykryj pozostałymi pasztecikami i mocno dociśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 3 minuty z każdej strony.
Posmaruj sosem barbecue i posyp cukrem. Grilluj, pod przykryciem lub piecz 5-6 minut dłużej z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°, a soki będą czyste, od czasu do czasu fastrygując.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs of Napa Valley, w tym dzielnice Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, przedłużona maceracja, dojrzewanie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jedną z naszych ulubionych par potraw jest pieczony indyk z nadzieniem z dzikich grzybów i orzechów włoskich. Pieczona udziec jagnięcy, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami lub grillowany schab również doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.