Musujące Białe Kimchi
Musujące białe Kimchi to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 11 centów za porcję. Jeśli masz rukolę, ocet ryżowy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Musujące Białe Kimchi, Baek Kimchi (Białe Kimchi), oraz Białe Kimchi.
Instrukcje
W misce wrzucić kapustę z solą i wycisnąć, aby lekko zmiękła. Przykryć małą płytką i ciężką puszką i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Wylać dowolny płyn. Wymieszać w occie, szalotki, marchew i chiles.
Dodaj 7UP, przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc. Złożyć rukolę tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.