Mus Dyniowy Drobiazg

Mus Dyniowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Mus dyniowy. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 1,56 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej żywności. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, sól, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Mus Dyniowy Drobiazg, Mus Dyniowy Drobiazg, oraz Cappuccino Mus Drobiazg.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij cukier, dynię, olej i jajka, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól; stopniowo ubijaj w mieszankę dyniową, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Przełóż do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 325° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój ciasto na 3/4 cala. kostki.
6
W międzyczasie ubij białko jajka; dodać orzechy pekan i cukry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przełóż na wyłożoną folią blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec w temperaturze 350° przez 9-13 minut lub do wydmuchania, mieszając raz. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
10
Dodaj dynię, cynamon i wanilię. Złożyć 1-1 / 2 szklanki bitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
CynamonCynamon
DyniaDynia
WaniliaWanilia
11
W 3-1 / 2-qt. miska na drobiazgi lub szklana miska do serwowania, warstwa połowy ciasta, mus dyniowy, pozostała bita polewa i orzechy pekan. Powtórz warstwy. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
DyniaDynia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Drobiazg można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn