Muffinki Malinowe
Muffinki malinowe zajmują około 35 minut od początku do końca. To śniadanie ma 250 kalorii , 3 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka cukru, dodatkowego cukru, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal można ją poprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Babeczki malinowe z lukrem malinowym , Muffinki bananowo-migdałowe z komosą ryżową bez jajek - jak zrobić muffinki z komosą ryżową i 4 lipca KOKAL Z MALIN, BIAŁYCH I BORÓWKOWYCH Z FARM TO TABLE Z Harvest Spirits .
Instrukcje
Wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia; odstaw. W dużej misce ubij smalec i cukier.
Dodaj jajka i dobrze wymieszaj.
Wymieszaj mleko i wanilię; dodawaj do kremowej mieszanki na przemian z mąką. Wymieszaj z malinami. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 375° przez 20–25 minut lub do momentu, aż środek muffinki będzie sprężysty przy lekkim dotknięciu.