Muffinki Malinowe

Muffinki Malinowe
Muffinki malinowe zajmują około 35 minut od początku do końca. To śniadanie ma 250 kalorii , 3 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka cukru, dodatkowego cukru, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal można ją poprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Babeczki malinowe z lukrem malinowym , Muffinki bananowo-migdałowe z komosą ryżową bez jajek - jak zrobić muffinki z komosą ryżową i 4 lipca KOKAL Z MALIN, BIAŁYCH I BORÓWKOWYCH Z FARM TO TABLE Z Harvest Spirits .

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia; odstaw. W dużej misce ubij smalec i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka świeżo Starta1 Cytryna, Skórka świeżo Starta
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)
2
Dodaj jajka i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione MasłoZachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione Masło
3
Wymieszaj mleko i wanilię; dodawaj do kremowej mieszanki na przemian z mąką. Wymieszaj z malinami. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do dwóch trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Batonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), PosiekanyBatonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekany
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
4
Posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)
5
Piec w temperaturze 375° przez 20–25 minut lub do momentu, aż środek muffinki będzie sprężysty przy lekkim dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duży Koszyk Dużych, Dojrzałych Truskawek, Około 1 Funta, Bez Szypułek I Przekrojonych Na Pół Lub ćwiartkiDuży Koszyk Dużych, Dojrzałych Truskawek, Około 1 Funta, Bez Szypułek I Przekrojonych Na Pół Lub ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn