Mrożone Ciasto Z Lemoniadą
Need a deser wegetariański? Mrożona Lemoniada ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 47 minut. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, sok z cytryny, koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Ciasto Z Lemoniadą, Mrożone Ciasto Z Lemoniadą, oraz Mrożona Lemoniada Gin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Zrobić skorupę: w średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, cukier i roztopione masło. Naciśnij mocno na dole i w górę po bokach 9-calowej płyty pie.
Piec przez 7 minut; całkowicie ostudzić.
Zrobić nadzienie: w zimnej średniej misce ubijać śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów. W innej misce wymieszaj skondensowane mleko i mrożoną lemoniadę. Delikatnie złożyć mieszaninę lemoniady do bitej śmietany.
Wlać nadzienie do skorupy; zamrozić na noc.
Około godziny przed podaniem ciasta, zrobić polewę: wrzucić jagody do średniej miski z cukrem i sokiem z cytryny. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do podania.
Niech ciasto do temperatury pokojowej na 10 minut przed cięciem. Każdy plasterek ułożyć jagodami.