Mostek wołowy z sosem mopa

Mostek wołowy z sosem mopa
Mostek wołowy z sosem mopa może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,52 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Przynosi ci smak domu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką keczup, olej canolan, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mostek milionera z sosem do kawy i piwa, Sos Do Mopa, oraz Mostek wołowy z sosem BBQ.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść mostek w płytkiej brytfannie; polej sosem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 2 do 2-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Odstaw na 5 minut. Cienko pokrój mięso w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Les Alexandrins Syrah z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Les Alexandrins Syrah
Les Alexandrins Syrah
Położone między półkontynentalnym klimatem Burgundii a śródziemnomorskim klimatem Prowansji, zimy są kontynentalne: zimno, wiatr i Niewielki deszcz. Lata są śródziemnomorskie: gorące z burzami i niewielkim wiatrem. Dzięki kontrastowi w klimacie ta Syrah ujawnia intensywne aromaty czerwonych owoców i przypraw oraz piękną mineralność.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn