Mostek Wołowy Z Grilla

Mostek Wołowy Z Grilla
Grillowany mostek wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka płynnego dymu, nasion selera, soli cebulowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Niewiele osób lubi tę żydowską potrawę. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 61% to danie jest solidne. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czosnek w proszku, sól cebulową i sól selera; przetrzyj mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie; w razie potrzeby posypać płynnym dymem. Uszczelnij torbę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Do sosu, w dużym rondlu, połączyć 2 szklanki wody, keczup, cebula, 4 łyżki sosu Worcestershire, brązowy cukier, ocet, nasiona selera, pieprz i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Schłodzić; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Nasiona SeleraNasiona Selera
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Sól MielonaSól Mielona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno PosiekaneBatoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieść mostek w holenderskim piekarniku; dodaj pozostałą wodę i sos Worcestershire do patelni. Przykryj mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno PosiekaneBatoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony PieprzSól Koszerna I Mielony Pieprz
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
5
Piec w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 godziny; odcedzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
6
Baste z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
7
Piec bez przykrycia, 1-2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
8
Odstawić na 20 minut; cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lava Cap Syrah. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Lava Cap Syrah
Lava Cap Syrah
Lava Cap ' s Syrah vineyard znajduje się na łagodnym, południowym zboczu. Ta lokalizacja pozwala na dłuższy czas zawieszenia, który daje w pełni rozwinięty aromat, smak i taninę, co skutkuje intensywnością i głębią wina. Ciemna wiśnia i śliwka zapewniają intensywność wypełniania ust z nutą chleba świętojańskiego i przypraw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn