Morelowa Mięta Chimichurri

Morelowa Mięta Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowoamerykańskich przepisów, więc spróbuj Chimichurri z mięty morelowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,16 USD za porcję. Dobrze sprawdza się jako niedrogi SOS. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści pietruszki o płaskich liściach, oliwy z oliwek, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj California Brick Chimichurri z morelowo-miętowym kurczakiem, Mint Chimichurri, oraz Mint Chimichurri podobnych receptur.

Instrukcje

1
Morele i 1 łyżeczkę miodu umieścić w żaroodpornej misce i przykryć wrzącą wodą. Morele moczyć przez 10 minut, aby były pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Morele wyjąć z gorącej wody i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
WodaWoda
3
W robocie kuchennym połącz miętę, pietruszkę, kolendrę, ocet, skórkę z cytryny i sok, czosnek, sos adobo, kminek, papryka, sól, czarny pieprz, czerwony pieprz, pozostałą łyżkę miodu i oliwę z oliwek i puls, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SOS AdoboSOS Adobo
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
KminekKminek
MiódMiód
SokSok
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać ponownie nawodnione morele i pulse, aż konsystencja przypomina gęsty masywny SOS. Przykryj i przechowuj w lodówce, aby smaki mogły się połączyć i podawać z grillowanym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn