Mojito Tilapia Taco Bites to bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 1339 kalorii, 109G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 12,76 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz filety z tilapii, dodaj łyżki mieszanki tilapii do chipsów tortilla. dekoruj, sól i pieprz, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Coconut Mojito Energy Bites (wegańskie i Paleo), Fish Taco Bites, oraz Shrimp Taco Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
30 minut przed gotowaniem tilapii, tortille pokroić w trójkąty, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i położyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 375 przez 15-20 minut, uważnie obserwując i przerzucając w połowie.Tilapię można piec (400 stopni przez około 15-18 minut, w zależności od grubości filetów) lub smażyć na patelni.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i spryskaj oliwą z oliwek. Tilapię gotować przez około 3-4 minuty na stronę.Gdy ryba jest ugotowana, płatki widelcem i wymieszać z posiekaną szalotką, posiekanym awokado, pozostałą skórką z limonki, kolendrą i/lub miętą. Uwielbiam połączenie lub kolendry i mięty, ale sugerowałbym wypróbowanie go przed zrobieniem całej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Tilapia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dodać kilka łyżek tilapia mix do tortilla chips.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Tilapia
6
Udekoruj kwaśną śmietaną lub greckim jogurtem i salsą verde.No strach. Wrócę jutro, aby przyczynić się do twojego wakacyjnego przyrostu masy ciała. To sezon!posted in przepisy kulinarne, Seafood88 comments
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.