Miętowy Poncz Do Herbaty
Miętowy poncz do herbaty trwa z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 80 kalorii. Za 17 centów za porcję, dostajesz napój, który serwuje 14. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, piwo imbirowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 9%. Miętowy Poncz Do Herbaty, Miętowa herbata lub Pudina Chai, jak zrobić miętową herbatę, oraz Herbata mrożona z Kuwejtu: słodka herbata cynamonowo-pomarańczowa z syropem miętowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj 5 szklanek wody; dodaj torebki herbaty i zaparzaj przez 5 minut. Wyrzuć torebki herbaty. Dodaj cukier, sok ananasowy, sok z cytryny i pozostałą wodę. Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny.
Tuż przed podaniem dodaj piwo imbirowe i barwnik spożywczy, jeśli chcesz.
Dodaj Pływające Czterolistne Pokrywy.