Mini Karczoch i Gruyere Quiche

Mini Karczoch i Gruyere Quiche
Przepis Mini Karczoch i Quiche Gruyere mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 106 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, marynowane serca karczochów, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten poranny posiłek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z mini tostami Gruyère (inaczej mini grillowany ser), Por & Gruyere Quiche, oraz Quiche ze szparagami i Gruyere dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Posmaruj 12-filiżankową mini-foremkę do muffinek zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2
W małej misce połącz okruchy krakersów i roztopione masło, a następnie równomiernie podziel mieszaninę między kubki na muffinki, dociskając okruchy po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
3
Na średniej patelni na średnim ogniu brązuj boczek przez 5 minut, obracając raz. Następnie wyjmij z patelni i osusz na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
4
Dodaj zieloną cebulę i smaż przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
5
Dodaj karczochy i gotuj jeszcze przez 2 minuty. Boczek pokruszyć i dodać z powrotem do masy. Następnie pozostaw mieszaninę do ostygnięcia przez 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
6
Ubij mleko, sól, pieprz i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MielonaSól Mielona
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Dodaj to do schłodzonej mieszanki boczku. Wlej mieszaninę do foremki na muffinki równomiernie na okruchy krakersów, wypełniając kubki do trzech czwartych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
8
Posyp startym serem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9
Piecz quiche, aż zostaną ustawione na środku, 15 do 20 minut, uważnie obserwując, aby nie przesadzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
10
Podawaj na gorąco lub na ciepło.
11
Uwaga kucharza: quiche można przechowywać, przykrywać, w lodówce do 3 dni lub w zamrażarce przez miesiąc. Podgrzej je w piekarniku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn