Migdałowe Szwedzkie sucharki mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 17 centów za porcję. Mieszanka soli, jajek, maślanki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 11%. Podobne przepisy obejmują Sucharki Migdałowe, Szwedzkie Ciasto Migdałowe, oraz Szwedzkie Batony Malinowo-Migdałowe.
Instrukcje
1
W misce masło śmietankowe i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Połącz mąkę, sól i sodę oczyszczoną; Dodaj do kremowej mieszanki na przemian z maślanką. Dodaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Migdały
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Na natłuszczonej blasze do pieczenia uformuj ciasto na dwa 11 cali. x 3-1 / 2-w. prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 325° przez 40 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostrożnie wyjmij na ruszty; ostudzić przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przełóż na deskę do krojenia; pokrój ząbkowanym nożem na 3/4 cala. plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Deska Do Krojenia
7
Połóż ściętą stroną do dołu na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 325° przez 10-12 minut; Odwróć plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Piec 10-12 minut dłużej lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjmij do stojaków do ostygnięcia.
11
W razie potrzeby skrop rozpuszczoną czekoladą. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.