Merlot Filet Mignon

Merlot Filet Mignon
Merlot Filet Mignon jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne napój. Ten przepis zawiera 2 porcje z 697 kalorii, 51g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Za $8.17 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, masło, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 54%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Filet Mignon na puree z homara Boursin Z Redukcją Merlot, Filet Mignon na puree z homara Boursin Z Redukcją Merlot, oraz Filet Mignon na puree z homara Boursin Z Redukcją Merlot.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotuj steki w 1 łyżce masła i oleju na średnim ogniu przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Usuń i utrzymuj ciepło.
3
Na tej samej patelni dodaj wino, mieszając, aby poluzować zrumienione kawałki z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zostanie zredukowany do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj śmietanę, sól i pozostałe masło; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia i stopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
5
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn