Przepis meksykańska kanapka warstwowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś tortille z mąki, liście sałaty, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Warstwowy Dip Meksykański, Warstwowy Dip Meksykański, oraz warstwowy meksykański dip hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść 1 tortillę na półmisku. Wierzch z sałatą, połową indyka i kolejną tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sałata
Cała Turcja
2
Rezerwa 1 łyżka guacamole; Pozostałe guacamole rozłożyć równomiernie na drugiej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Posypać połową sera, oliwkami, papryką i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Ser
Oliwki
4
Wierzch z trzecią tortillą i pozostałym indykiem; posypać kolendrą. Wierzch z pozostałą tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cała Turcja
5
Śmietanę równomiernie rozprowadzić na kanapce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posypać pozostałym serem, oliwkami, papryką i zieloną cebulą. Top z reserved guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Hot Dogi, Grillowane
Ser
Oliwki
7
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 godzin. Aby służyć, pokroić na 6 klinów.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.