Masło Czekoladowe - Kremowy Lukier

Masło Czekoladowe - Kremowy Lukier
Masło czekoladowe-kremowy lukier wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten lukier ma 319 kalorii, 1G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. 42 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, ekstrakt z wanillanu, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 14%. Spróbuj Hershey ' s Coconut Creme Kisses & czekoladowe babeczki z waniliowym lukrem kokosowym, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masłem orzechowym i kruche masło orzechowe, oraz Bezglutenowe batony czekoladowe z masłem orzechowym z lukrem czekoladowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj ze średnią prędkością cukier, masło (zmiękczone) i sól, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Dodaj rozpuszczoną czekoladę, mleko i ekstrakt waniliowy, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn