Marchewkowo-Mango Lassi jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Mieszanka soli, sok z limonki, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi, oraz Mango Lassi - AAM ki Lassi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sok z marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2
Przenieść sok do blendera i dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem soli. Zmiksować na gładką masę. Doprawić solą.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.