Mama ' s Double Pie Crust
Podwójna skorupa Pie mamy może być tylko skorupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, sól, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przepis ten zachwycił 158 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Placek Gruszkowy Z Podwójną Skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól połączyć w dużej misce.
Skracanie pokroić w mieszaninę mąki, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Dodaj sok pomarańczowy łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż mieszanina mąki jest zwilżona. Gdy wyciśniesz garść zwilżonej mieszaniny ciasta, powinna ona uformować kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przed walcowaniem.