Malinowy Krem Brulee

Malinowy Krem Brulee
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Raspberry Creme Brulee może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,86 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 6G białka, oraz 48g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz kardamon, maliny, dodatkowe jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Malinowy Krem Brulee, Red Raspberry Creme Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawką {Creme Brulee Kit Giveaway} podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatek wymieszać jajko, żółtka i 1/2 szklanki cukru na małej prędkości, aż do połączenia. W międzyczasie sparz śmietanę w małym rondlu, aż będzie bardzo gorąca w dotyku, ale nie gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać kardamon i dobrze wymieszać. Z mikserem na małej prędkości, powoli dodać śmietanę do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj framboise i wanilia. Rozprowadź maliny wśród 6 (6 do 8 uncji) ramekin, a następnie wlej mieszaninę kremu do ramekin, aż będą prawie pełne. (Używam dużej szklanej miarki do łatwego nalewania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekin na patelni i ostrożnie wlej do patelni najgorętszą wodę z kranu, aby przejść do połowy boków ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piecz przez 35 do 40 minut, aż krem zostanie ustawiony po delikatnym wstrząśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Usuń kremy z łaźni wodnej, ostudź do temperatury pokojowej, przykryj i przechowuj w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Aby podać, rozłóż 1 łyżkę cukru równomiernie na wierzchu każdego ramekina i podgrzej palnikiem kuchennym, aż cukier równomiernie się karmelizuje. Pozostaw na minutę w temperaturze pokojowej, aż karmelizowany cukier stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
284784
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn