Makaron Z Sosem Szpinakowym
Makaron z sosem szpinakowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, śmietanę, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron ze szpinakiem i sosem Ricotta, Makaron z kremowym sosem szpinakowym, oraz Makaron ze szpinakiem i sosem z zielonego groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
W międzyczasie przygotuj sos.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szynkę w razie potrzeby. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, 2 do 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund. Wymieszaj rozmrożony szpinak.
Wymieszać z kwaśną śmietaną, śmietaną z zupy selerowej i parmezanem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i podgrzej.
SOS szpinakowy podawać na spaghetti lub makaronem jajecznym.