Makaron z owocami morza inspirowany paellą z sosem śmietanowym koniakowym
Inspirowany paellanem makaron z owocami morza z sosem śmietanowym koniakowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 357 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól morską, ogon homara i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej kukurydziany, można śledzić to danie główne z Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z owocami morza z sosem pomidorowym Sherry, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Indyk w sosie śmietanowym koniakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połowę masła rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj połowę szalotki i niektóre z mieszanki przypraw paella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
(zostaw, Jeśli Jest Mały)
3
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie dodać ser i połowę czosnku i szybko ubić do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
Różowe Ciasteczka Waflowe Z Cukrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj ćwierć wywaru z owoców morza, koniak i skórkę z cytryny do sosu i niech to zmniejszyć, aż gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Srebrne Nonpareile
Koniak
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
5
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
6
Wysuszony makaron ryżowy namoczyć w ciepłej wodzie, aby zmiękł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
7
Posypać mięso kraba, krewetki i homara z niektórych przypraw paella mieszanki i soli. Weź trochę makaronu i połóż się na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Crabmeat
Falbaniaste Wykałaczki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Krakersy Ostrygowe Jako Dodatek
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
8
Dodaj porcję mięsa kraba, krewetki i homara w środku makaronu i zawiń je. Powtórz kroki dla " pęczki makaronu ryżowego z owocami morza."
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Falbaniaste Wykałaczki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Krakersy Ostrygowe Jako Dodatek
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
9
Rozgrzać olej w ciężkim garnku i smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich
10
Wyjąć z oleju, osuszyć na papierowych ręcznikach i natychmiast doprawić solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Na patelni dodać pozostałe masło, czosnek i szalotki i gotować na średnim ogniu.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Rabble Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Rabble Tempranillo
Klasyczna hiszpańska odmiana winorośli z naszych winnic uprawianych w sposób zrównoważony w Paso Robles. Gdyby Don Kichot był winem, to byłoby to—idealne z paellą, nadziewaną czerwoną papryką i marynowanymi grzybami.Aromaty czarnej śliwki, lukrecji i dojrzałej fig. Soczyste smaki jeżyny pie, sarsaparilla i cygaro box. Uwodzicielsko rustykalne taniny na finiszu.Starzone przez 9 miesięcy w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu (27% new oak)