Makaron suki ze szpinakiem i fetą
Szpinak i makaron feta Suki może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, makaron penne, liście szpinaku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Makaron Salami, Feta i szpinak, Makaron w sosie z czerwonej papryki ze szpinakiem i fetą, oraz Zdrowa Sałatka z makaronem ze szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie aż do al dente; odcedzić.
Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż złoty kolor.
Wymieszać z pomidorami, pieczarkami i szpinakiem. Doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki. Gotować 2 minuty więcej, aż pomidory są podgrzewane przez i szpinak zwiędnie. Zmniejszyć ogień do średniej, wymieszać z makaronem i serem feta, i gotować do ogrzania.