Makaron Farfalle z cukinią, miętą i migdałami

Makaron Farfalle z cukinią, miętą i migdałami
Need a wegańskie danie główne? Makaron Farfalle z cukinią, miętą i migdałami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 600 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukinię, sól i pieprz, makaron farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cukinia I Kabaczek Z Chili, Miętą I Prażonymi Migdałami, Katalońska pomidorowa zupa z cukinii z miętą i prażonymi migdałami, oraz Makaron z cukinią i prażonymi migdałami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn