Makaron Beef' n ' Asparagus

Makaron Beef' n ' Asparagus
Przepis na makaron Beef 'n' Asparagus można zrobić w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Za $3.69 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 9g tłuszczu i w sumie 406 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga zielonej cebuli, skrobi kukurydzianej, steku z polędwicy wołowej i bazylii. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Beef & Asparagus Pasta Toss, Pieczony makaron ze szparagami (Pastan al Forno con Asparagi), oraz Garlicky Beef Wrapped Asparagus – idealna przystawka dla miłośników wołowiny.

Instrukcje

1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki bulionu, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
W międzyczasie na dużej nieprzywierającej patelni lub woku smaż wołowinę na oleju przez 1 minutę lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodaj szparagi, cebulę i czosnek; smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj grzyby, pomidor, bazylię i oregano; smażyć 2 minuty dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Dodaj wino, oliwki, sól, pieprz i pozostały bulion. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i stopniowo mieszaj na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sól MielonaSól Mielona
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
6
Odcedź makaron; podawać z mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę

Składniki

454(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)świeże szparagi, przycięte i pokrojone na kawałkiświeże szparagi, przycięte i pokrojone na kawałki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone wino lub dodatkowy bulion wołowy o obniżonej zawartości soduwytrawne czerwone wino lub dodatkowy bulion wołowy o obniżonej zawartości sodu454(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)stek z polędwicy wołowej, pokrojony w 2-calowe paskistek z polędwicy wołowej, pokrojony w 2-calowe paski7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron niegotowany muszkamakaron niegotowany muszka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana11 funt cukinii,Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojone świeże pieczarkipokrojone świeże pieczarki4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowy o obniżonej zawartości sodu, podzielonybulion wołowy o obniżonej zawartości sodu, podzielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)pokrojone dojrzałe oliwki, odsączonepokrojone dojrzałe oliwki, odsączone11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól mielonasól mielona11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/3 szklanki pokruszonych kruchych ciasteczek1/3 szklanki pokruszonych kruchych ciasteczek1Dużepomidor pokrojony w kostkępomidor pokrojony w kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Magazyn