Lukier Z Orzechów Bananowych

Lukier Z Orzechów Bananowych
Lukier z orzechów bananowych to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 63g tłuszczu i w sumie 1255 kalorii. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Mieszanka banana, ekstraktu wanillanowego, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako niedrogi lukier. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Borówka Bananowa Pieczone Płatki Owsiane, Masło z orzechów bananowych ze Stalówkami kakaowymi (Paleo, Vegan + Whole30), oraz Łatwe Ciasto bananowe z lukrem z bitą śmietaną bananową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zmiksuj zmiękczone masło lub margarynę i cukier cukierniczy, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
KremKrem
2
Dodaj banana, kokos, orzechy pekan, wanilię i dobrze wymieszaj. Wystarcza do wypełnienia i zamrożenia 9-calowego ciasta warstwowego lub jednego ciasta o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
BananBanan
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn