Lukier Z Masła Klonowego

Lukier Z Masła Klonowego
Lukier z masła klonowego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z lukrem. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 5 i kosztuje 33 centy za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, ekstrakt z klonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 7%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Babeczki dyniowe z rumianym maślanym klonowym lukrem, Płatki owsiane z brązowym masłem-klonowy lukier, oraz Babeczki czekoladowe Stout + lukier z brązowego masła i boczek glazurowany Klon podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić masło lub margarynę, cukier cukierniczy, mleko i aromat klonowy do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj więcej mleka lub cukru cukierniczego w razie potrzeby. Sprawia, że wystarczy mrozić jedno 8 lub 9-calowe okrągłe ciasto lub 1 8x8-calowe kwadratowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn