Lukier Z Brązowego Masła

Lukier Z Brązowego Masła
Lukier z brązowego masła jest bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, ekstrakt z wanilany, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal naprawialne). Spróbuj Ciasto bananowe z brązowym masłem z lukrem z brązowego masła, Ciasto Z Brązowym Masłem Z Lukrem Z Brązowego Masła, oraz Ciasteczka Nerkowca Z Brązowym Maślanym Lukrem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło, ciągle mieszając, w rondlu na średnim ogniu, aż zbrązowieje i stanie się bardzo aromatyczne, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Cukier cukierniczy ubić na maśle do rozpuszczenia i wyjąć rondel z ognia; wymieszać z mlekiem i ekstraktem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij mieszaninę masła za pomocą miksera elektrycznego, aż lukier będzie gładki; dodaj więcej mleka, jeśli lukier jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn