Lukier Miodowo-Kakaowy

Lukier Miodowo-Kakaowy
Lukier miodowo-kakaowy jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 1084 kalorie, 9g białka, oraz 85 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako lukier i odbywa się w około 15 minut. Jeśli masz ekstrakt z wanilany, serek śmietankowy, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 32% to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowe z lukrem kakaowym, Ciasto czekoladowe z nadzieniem kakaowym, oraz Paleo gorące ciasteczka kakaowe z lukrem waniliowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Serek ubić mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty. Ubić w miodzie, kakao w proszku i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Ubij śmietanę w osobnej misce, aż powstaną sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: krem powinien tworzyć ostry szczyt, który utrzymuje swój kształt. Delikatnie zagnieść bitą śmietanę w masę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn