Lukier Czekoladowy Ganache

Lukier Czekoladowy Ganache
Czekoladowy lukier Ganache może być tylko lukrem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka śmietany, brandy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 38 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lukier Czekoladowy Ganache, Ciasto czekoladowe z lukrem Ganache, oraz Ciasto waniliowe z lukrem Rumowo-ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladę, śmietanę, masło lub margarynę i brandy razem na gładką masę. Pozostawić do ostygnięcia trochę przed rozłożeniem obficie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KremKrem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn