Linda 's Wicked Witch' s Brew

Linda 's Wicked Witch' s Brew
Jeśli masz około 1 godzina i 20 minut do spędzenia w kuchni, napar Lindy Wicked Witch może być super bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 9g tłuszczu i w sumie 293 kalorii. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś plastikowe gałki oczne, rum o smaku kokosowym, kulki melonowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Halloween. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 powie, że trafił w sedno. Działa dobrze jako dość tani hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 41%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zła Czarownica Babeczki, Zła Czarownica Babeczki, oraz Zła Czarownica Babeczki.

Instrukcje

1
Napełnij tacki na kostki lodu wodą i umieść w każdej kostce cukierkowego gumowatego robaka. Zamroź kostki lodu na stałe, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
żelkiżelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Ułóż miejsce na kocioł i umieść szklaną miskę w środku. Umyj plastikowe gałki oczne i odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Wlej sodę cytrynowo-limonkową, wodę seltzer, rum i sok ananasowo-pomarańczowo-bananowy do szklanej miski w kotle i delikatnie wymieszaj, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Wymieszaj plastikowe gałki oczne, gumowate kostki lodu i mrożone kulki melona. Szczypcami delikatnie dodaj kawałki suchego lodu, aby uzyskać efekt dymu. Uważaj; suchy lód jest tak zimny, że spali się, jeśli zostanie połknięty lub dotknie skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
żelkiżelki
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Podawać w kubkach ponczowych. Upewnij się, że ten, kto serwuje napar, nie dostaje suchego lodu w napojach!
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn