Letnia Zapiekanka Z Cukinii
Letnia zapiekanka z cukinii może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 11g białka, oraz 41 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka mieszanki nadzienia chleb o smaku kurczaka, skondensowany krem z rosołu, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Letnia Zapiekanka Z Cukinii, Letnia Cukinia, oraz Letnie Ukąszenia Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Cukinię i cebulę gotować w wodzie przez 5 minut; dobrze odcedzić. W średniej misce, połączyć zupę, śmietanę i marchew. Wymieszać z cukinią i cebulą i dobrze wymieszać.
W oddzielnej średniej misce, połączyć masło i mieszankę farszu.
Rozłóż połowę tej mieszanki na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Mieszankę cukinii łyżka na farszu, a następnie top off z drugiej połowy farszu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż farsz będzie złoty kolor.