Letni Makaron Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Summer Penne Pastan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka squasha, papryka, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, Penne i letnie warzywa, oraz Creamy Summer Veggie & Sausage Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku gotuj makaron penne we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Odcedzić makaron, pozostawiając go lekko mokry.
Podczas gotowania makaronu, umyć paprykę i pokroić je w paski 1/4 cala. Na dużej patelni na średnim ogniu umieścić 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażyć pieprz do miękkości. Nie pozwól papryce na brązowienie.
Na patelni, dodać pokrojone cukinię i żółty squash i saute przez 2 protokół.
Dodać pokrojone grzyby i mielony czosnek i podsmażyć dodatkowe 2 protokół, często mieszając.
Dodać pokrojone pomidory i zdjąć z ognia.
Potraw makaron porcje na rozgrzane platerowane.
Posypać solą i pieprzem do smaku.