Letni Makaron Penne

Letni Makaron Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Summer Penne Pastan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka squasha, papryka, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, Penne i letnie warzywa, oraz Creamy Summer Veggie & Sausage Penne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku gotuj makaron penne we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić makaron, pozostawiając go lekko mokry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Podczas gotowania makaronu, umyć paprykę i pokroić je w paski 1/4 cala. Na dużej patelni na średnim ogniu umieścić 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażyć pieprz do miękkości. Nie pozwól papryce na brązowienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
4
Na patelni, dodać pokrojone cukinię i żółty squash i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
5
Dodać pokrojone grzyby i mielony czosnek i podsmażyć dodatkowe 2 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Dodać pokrojone pomidory i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Potraw makaron porcje na rozgrzane platerowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Dodać sos na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
9
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn