Lepszy Big Mac
Lepszy Big Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 758 kalorii, 25g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, sałatę lodową, białko jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 615 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' .
Instrukcje
Przekaż wołowinę przez młynek do mięsa wyposażony w 1/4-calowy talerz dwa razy. Formować na dwie równe kulki i spłaszczyć na 4-calowe paszteciki za pomocą mokrych rąk na desce do krojenia. Zeskrobać paszteciki cienką szpatułką i umieścić na arkuszu pergaminu. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Umieść mieloną cebulę na podwójnej warstwie ręczników papierowych na płycie kuchenki mikrofalowej i kuchence mikrofalowej przez 10 minut na małej mocy, aż w większości odwodnione, ale nie rumiane. Odstawić.
Podczas gdy cebula odwadnia, połączyć startą cebulę, majonez, smakołyk, musztarda, cukier, Marmite i kurkuma. Wymieszać do połączenia i przechowywać w lodówce aż do użycia.
Rozgrzej toster lub brojlery do wysokiej. Jednym palcem rozprowadź bardzo cienką warstwę białka na wierzchu górnej bułki.
Posypać sezamem i umieścić pod brojlerem na 30 sekund, aż zestaw. Odstawić. Użyj ostrego, cienkiego noża, aby odciąć sam spód dolnej połowy bułki, tworząc pojedynczy okrągły kawałek chleba z ciętymi powierzchniami po obu stronach.
Tosty wycięte z boku górnej i dolnej bułki, a z jednej strony środkowej bułki pod brojlerem, aż do jasnego złota.
Umieść dolną bułkę i Środkową bułkę na desce do krojenia tosty-side up.
Rozłóż połowę sosu na każdym. Odwodnioną cebulę równomiernie podzielić na dolne i środkowe bułki, a na wierzch z sałatą.
Umieścić 2 plastry ogórków na każdym.
Przyprawiamy burger paszteciki solą i pieprzem.
Podgrzać heavy-bottomed 10-calowa patelnia ze stali nierdzewnej lub żeliwa na dużym ogniu, aż lekko palenia.
Dodać paszteciki i gotować bez ruchu, aż pierwsza strona jest chrupiące i rumiane, o 1 minutę. Zeskrobać paszteciki sztywną szpatułką i odwrócić. Top jeden patty z 1 plaster sera. Kontynuuj gotowanie, aż gotowane przez, o 1 minutę dłużej.
Przełożyć patty z serem na dolną bułkę i patty bez serów na Środkową bułkę.
Umieść górną bułkę na środku, a następnie ułóż środkową bułkę na dole.