Kuszący karmelowy budyń jabłkowy ze skórką Gingersnap
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj kuszący karmelowy budyń jabłkowy ze skórką Gingersnap. Ten przepis zawiera 15 porcji z 321 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 167 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Halloween. Jeśli masz pod ręką jabłko granny smith, ciasteczka gingersnap, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Ze Skórką Gingersnap I Sosem Karmelowym, Ciasto maślane jabłkowo-gruszkowe ze skórką Gingersnap, oraz Tarta budyniowa karmelowa ze skórką z kruchego ciasta migdałowego.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj zmiażdżone ciasteczka i masło, aż się połączą; naciśnij na dno natłuszczonego 13x9-in. naczynie do pieczenia. Wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
W międzyczasie w dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i 1/4 szklanki mleka na gładką masę. Złożyć 1 szklankę bitej polewy; rozłożyć na skórce.
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
W dużej misce, ubij pozostałe mleko i pudding miesza 2 minuty; odstawić na 2 minuty lub do miękkości-zestaw. Dodaj 1/4 szklanki polewy karmelowej. Łyżka nad warstwą sera śmietankowego. Przykryj i wstaw do lodówki na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła Woda
Opakowanie Wafle NILLA
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Rozłóż pozostałą bitą polewę na wierzchu. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 4 godziny lub do momentu, gdy nadzienie będzie twarde.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na budyń. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "