Kurczak z cebulą nad Linguini
Kurczak i cebula nad Linguini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, tymianek, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cytrynowe Białe wino kurczak nad Linguini, Małże i Linguini, oraz Linguini Alfredo.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować linguine we wrzącej wodzie do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, o 11 protokół.
Odcedzić, rezerwując około 3/4 szklanki wody z makaronu.
Odsączony makaron umieścić w dużej misce.
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na małym ogniu. Pokrojoną w kostkę cebulę i białe części zielonej cebuli gotować na maśle i oleju przez około 10 minut.
Wymieszać zielone części zielonej cebuli, kurczak, tymianek, i czosnek do cebuli i kontynuować gotowanie, aż cebula są przezroczyste i kurczak nie jest już różowy w środku, o 10 minut więcej.
Wymieszaj zarezerwowaną wodę z makaronu do mieszaniny i usuń z ognia. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę na odsączony makaron i wrzucić do herbu.
Na makaron posypać parmezanem i wymieszać.