Kurczak Paprikash II

Kurczak Paprikash II
Kurczak Paprikash II może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. To danie główne ma 490 kalorii, 25g białka, oraz 35g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,76 USD za porcję. 80 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką tłuszcz z bekonu, paprykę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash.

Instrukcje

1
Rozgrzej tłuszcz bekonowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, sól, płatki czerwonej papryki i paprykę. Wymieszaj i smaż, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj kawałki kurczaka i zalej wszystko wodą. Gotuj na średnim ogniu przez 1 godzinę, w razie potrzeby dodając więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
WodaWoda
4
Dodaj pomidory, rezerwując płyn. Wymieszaj płyn do średniej miski z mąką i kwaśną śmietaną; mieszaj, aż dobrze się zmieszasz, a następnie powoli dodawaj mieszankę do kurczaka, ciągle mieszając. Gotuj, aż mieszanina będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PomidorPomidor
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn