Jerk Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Mieszanka do 3 papryczki Scotch bonnet, szalotki, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć nasiona można śledzić to danie główne z Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domową przyprawą Jerk i refleksją nad dawaniem, Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, oraz Kurczak Jerk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni saute, suche grzanki gałki muszkatołowej, cynamon, nasiona kolendry, goździki, ziele angielskie, i czarny pieprz. Zmiel na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Całe Nasiona Kolendry
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietana
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling to moje najlepsze propozycje na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer
Bladożółty z żółtym złotym połyskiem. Złożony i intensywny nos, kwiatowy i pikantny jednocześnie. Ma zarówno wagę, jak i słodycz, ale to potencjał i zdolność wiekowa są tak imponujące. Nuty przyprawowe i piernikowe, a także drobna kwasowość, nadają złożoności miodowym, żółtym owocom.