Krówka Z Ajerkoniakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj krówkę z ajerkoniakiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 672 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ajerkoniak, pekan, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Z Ajerkoniakiem, Krówka Z Ajerkoniakiem, oraz Krówka Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Linia 8 " X4 " patelnia bochenek z folią aluminiową; folia masła i odstawić.
Połącz pierwsze 4 składniki w ciężkim rondlu 4-quart. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Crysals spłukać z boków patelni za pomocą pędzla do ciasta zanurzonego w gorącej wodzie. Włóż termometr cukierkowy do mieszanki ajerkoniaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż termometr zarejestruje 23
Wyjmij patelnię z gorącej i chłodnej mieszaniny cukru, niezakłóconej, aż temperatura spadnie do 190 (15 do 18 minut.)
Wymieszaj pekany i pozostałe 3 składniki; ubijaj drewnianą łyżką, aż krówka zgęstnieje i zacznie tracić połysk (5 do 8 minut).
Wlać cukierki do przygotowanej patelni. Ostudzić całkowicie; pokroić w kwadraty.