Krówka Z Ajerkoniakiem

Krówka Z Ajerkoniakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj krówkę z ajerkoniakiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 672 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ajerkoniak, pekan, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Z Ajerkoniakiem, Krówka Z Ajerkoniakiem, oraz Krówka Z Ajerkoniakiem.

Instrukcje

1
Linia 8 " X4 " patelnia bochenek z folią aluminiową; folia masła i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Połącz pierwsze 4 składniki w ciężkim rondlu 4-quart. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Crysals spłukać z boków patelni za pomocą pędzla do ciasta zanurzonego w gorącej wodzie. Włóż termometr cukierkowy do mieszanki ajerkoniaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż termometr zarejestruje 23
Składniki, których będziesz potrzebować
AjerkoniakAjerkoniak
24 Czerwone Nonpareile24 Czerwone Nonpareile
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij patelnię z gorącej i chłodnej mieszaniny cukru, niezakłóconej, aż temperatura spadnie do 190 (15 do 18 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj pekany i pozostałe 3 składniki; ubijaj drewnianą łyżką, aż krówka zgęstnieje i zacznie tracić połysk (5 do 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Wlać cukierki do przygotowanej patelni. Ostudzić całkowicie; pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Czerwone Nonpareile24 Czerwone Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn