Kremowy Sos Pesto

Kremowy Sos Pesto
Kremowy sos Pesto może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Kremowy Sos Pesto Z Kolendry, Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto, oraz Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj liście bazylii i gotować do miękkości i jasnozielony, 2 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
3
Odcedzić bazylii, rezerwując 2 łyżki wody bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
WodaWoda
4
Zmiksować bazylią, 2 łyżki wody bazylii, parmezanem, serem śmietankowym, oliwą z oliwek, masłem i czosnkiem w blenderze do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn