Kremowy Dip Cebulowy Vidalia
Kremowy Vidalian Dip cebulowy jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz włoski* pięć serów, majonez z majonezem real mayo, cebulę walla wallan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Sałatka z awokado-grejpfruta z kremowym sosem cebulowym Vidalian, oraz Vidalian Ciasto Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rozłóż na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania.
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.