Kremowe Ciasto Funtowe

Kremowe Ciasto Funtowe
Przepis krem Funt ciasto może być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 13g tłuszczu i w sumie 343 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 35 centów za porcję. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto jagodowo - kwaśne z kremem cytrynowym, Ciasto z serem śmietankowym z bitą śmietaną miodową, oraz Ciasto z kwaśną śmietaną z truskawkami i śmietaną.

Instrukcje

1
W misce ubijaj jajka z dużą prędkością przez 5 minut lub do bladożółtego. Stopniowo ubijaj cukier i wanilię, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do ciasta na przemian ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać do natłuszczonego 10-calowego. patelnia do rur.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do zakończenia testów ciasta. Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto funtowe naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn