Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym
Creamy Peanut Butter Fudge wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleko odparowane, krem prawoślazu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako tani deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to No Bake Creamy Peanut Butter Fudge Pie, Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Creamy Dreamy Peanut Butter Fudge.
Instrukcje
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz cukier, brązowy cukier, masło i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając i gotować przez 7 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kremem prawoślazu, aż dobrze włączone i stopione. Wymieszać z masłem orzechowym i wanilią, aż będzie gładka; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.