Krakersy Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Krakersy z masłem orzechowym w czekoladzie to przyprawa, która serwuje 40. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 204 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka maślanych okrągłych krakersów, kolorowych posypek cukierków, waniliowej powłoki cukierniczej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłka w czekoladzie i maśle orzechowym, Masło Orzechowe W Czekoladzie Banana Pops, oraz Czekoladowe Masło Orzechowe Pączki Z Cukrem Bananowym.
Instrukcje
Rozłóż około 1 łyżeczki masła orzechowego na każdej połowie krakersów. Na wierzch z pozostałymi krakersami, aby zrobić "kanapki"z masłem orzechowym.
Rozpuść korę migdałową o smaku czekoladowym lub polewę z cukierków waniliowych w górnej części podwójnego kotła na gorącej, Nie wrzącej wodzie. Zmniejsz ogień i trzymaj czekoladę w podwójnym bojlerze nad gotującą się wodą.
Zanurz każdą "kanapkę" krakersa w czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar spłynął z powrotem do garnka.
Umieść powlekane krakersy na papierze woskowanym, aby ostygły.
Posyp wielobarwną posypką lub inną świąteczną dekoracją. Pozostaw powłokę do całkowitego zestalenia, w razie potrzeby wstaw do lodówki na 15 minut. Przechowuj między warstwami papieru woskowanego w chłodnym, suchym miejscu lub w lodówce. Te również dobrze zamrażają.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Dip działa naprawdę dobrze z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.