Kości Ruby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Kości Ruby. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, sól koszerną, gruby bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Precel Bones, Bucket o ' Bones, oraz Butterscotch Bones.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pokroić boczek w grzywny julienne, o 1/8 cala grubości, i umieścić na patelni na średnim ogniu.
Dodać kilka łyżek wody i gotować, renderowania się tłuszczu, aż boczek jest jasnoniebieski i zaczyna się chrupiące.
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść boczek, z całym tłuszczem, do miski i pozostawić do ostygnięcia na 5 do 10 minut. Wymieszać w wodzie, masło orzechowe, jajko, miód, i sól. Odstawić mokre składniki na bok.
W innej misce, połączyć mąkę, kiełki pszenicy, i mąki pełnoziarnistej.
Dodaj mokre składniki i użyj gumowej szpatułki, aby połączyć wszystko w miękkie ciasto.
Umieść ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej i użyj wałka do ciasta, aby rozwałkować je na grubość około 1/4 cala.
Wytnij kształty kości psa foremką do ciastek i umieść je co najmniej 1/2 cala od siebie na pergaminowanej blasze do pieczenia. Zbierz skrawki razem i ponownie toczyć, wycinając więcej kości psa i umieszczając je na blasze do pieczenia.
Użyj widelca, aby ukłuć każdą kość psa w 2 lub 3 miejscach.
Umieść blachę do pieczenia w drugiej blasze do podwójnego patelni, a następnie umieść w piekarniku i piec, aż kości psa będą złote, 35 do 40 minut, obracając raz w połowie czasu pieczenia. Wyłącz piekarnik i pozwól kościom wyschnąć w piekarniku, aż piekarnik powróci do temperatury pokojowej.
Wyjmij kości z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu, a następnie przechowuj w szczelnym pojemniku.
Jeśli ty lub twój pies wolisz kość psa, która jest trochę bardziej miękka i bardziej żująca, pomiń krok pozwalając kościom ostygnąć w piekarniku i zamiast tego przenieś je do stojaka z drutu, gdy tylko zostaną upieczone i pozwól im ostygnąć do temperatury pokojowej.