Kozie Serowo-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka

Kozie Serowo-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kurczaka z serem kozim i grzybami. Ten przepis zawiera 6 porcji z 554 kalorie, 68g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wino, masło, kozi ser i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i grzybami, Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i ziołami, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Serem Kozim I Oliwkami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny, sznurek kuchenny mandolina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
MandolinaMandolina
2
Umieść piersi z kurczaka, 1 na 1, między 2 kawałkami plastikowej folii i funt z młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż do grubości około 1/2 cala. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Trzpień grzyby i umieścić czapki i łodygi oddzielnie w robot kuchenny i proces, aż drobno posiekane. Masło roztopić na średniej wielkości patelni na średnim ogniu i dodać grzyby. Gotować, aż grzyby uwolnią swój płyn, i smażyć, aż cała ciecz wyparuje. (To się nazywa duxelle.) Dobrze doprawić solą i pieprzem. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Każdą pierś z kurczaka posmaruj kozim serem, a na wierzch duxelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Ser KoziSer Kozi
5
Zwinąć pierś i związać sznurkiem kuchennym. Doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni saute na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek i usmażyć kurczaka ze wszystkich stron. Kontynuuj smażenie, aż kurczak zostanie ugotowany i złotobrązowy, około 10 do 15 minut. Odstawić na 5 minut przed zdjęciem Sznurka kuchennego i krojeniem każdej zwiniętej piersi na 4 do 5 plasterków. Na wierzch część pozostałego duxelle i kilka łyżek sosu winnego z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Podawać z
7
Smażone ziemniaki Fingerling, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do PodaniaSłodkie Ogórki, Do Podania
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Umieść shiitakes w misce do mieszania i dodaj wrzącą wodę. Pozostawić w spokoju 15 do 20 minut, aż płyn będzie bogato pachnący i nabierze ziemistego smaku grzybów. Odcedź i zarezerwuj płyn. Grzyby wyrzucić lub odstawić na inny użytek. W małej patelni saute na średnim ogniu doprowadzić płyn grzybowy do silnego wrzenia i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać wino i bulion z kurczaka, zmniejszyć o 1/2 ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zdjąć z ognia i dodać masło, obracając patelnię, aż masło zostanie włączone, a sos będzie błyszczący i błyszczący. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Używając mandoliny lub noża, pokrój ziemniaki na cienkie rundy o jednolitej grubości. Masło roztopić na dużej patelni saute na średnim ogniu i smażyć ziemniaki, aż ugotują się ze złotą, chrupiącą skórką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn